Brass and passion

Inderligheden i musikken: Fælles for denne koncerts komponister er, at de har et tæt forhold til religionen – faktisk er de næsten alle sammen præster.

Koncerten har deltagelse af Det jyske musikkonservatoriums messingblæsere under ledelse af Niels-Ole Bo Johansen, og solist er organist og kantor i Vor Frue Kirke Poul S. Jacobsen.

Dirigent Niels-Ole Bo Johansen (Danmark) har været ansat ved Det Jyske Musikkonservatorium siden 1989 først som timelærer – i 1995 blev han udnævnt til docent og siden 2000 blev han professor i basun og kammermusik – med ansvar for orkesterskolen. Johansen danner duo med organist Ulrik Spang-Hanssen, “Embedsmandsduoen”, som stadig giver et utal af koncerter i såvel Danmark som resten af Europa. Modtog i 2008 Dansk Komponist Forenings Musikerpris, og er endvidere er han medstifter af Aarhus Sinfonietta, hvis formand han var i perioden 1989-1997 og 2006-.

Poul S. Jacobsen er organist og kantor ved Vor Frue Kirke i Aarhus. Foruden at være en yderst aktiv kirkemusiker og koncertgiver, er Poul Jacobsen også en efterspurgt foredragsholder. 


Medvirkende:
Niels-Ole Bo Johansen
Orkesterstuderende fra Det Jyske Musikkonservatorium

Værker:

Gabriel Diaz/Smedvig: Lauda Jerusalem for 3 brass choirs

Gaston Litaize: Cortege for orgel og messingblæsere

Petr Eben: 3 Jubilations

Leif Kayser: Eco pasquale

Samuel Barber/Niels-Ole Bo Johansen: Mutations from Bach

Peter Møller: Concertino for orgel og messingblæsere

Billetter:
50 kr. – købes ved indgangen

Tid og sted:
Vor Frue Kirke, Aarhus
Tirsdag den 13. november 2018 kl. 19.30