15/11 2024 Mesterkursus med Martin Sander

I forbindelse med festivalen holder Aarhus Symfoniske Orgelfestival masterclass for orgelstuderende i Symfonisk Sal i Musikhuset Aarhus med Martin Sander.

Martin Sander er ansat som professor i orgel ved Hochschule für Musik und Theater i München og udøver endvidere de samme funktioner ved konservatoriet i Basel. Førhen har han undervist ved Kirchenmusik-Hochschule i Heidelberg og på konservatorierne i Detmold og Frankfurt/Main.

Samtidig med sine musikalske studier opnåede han doktorgraden i fysisk kemi ved universitetet i Göttingen. Efter at han vandt adskillige store orgelkonkurrencer – bl.a. Mendelssohn-konkurrencen i Berlin, ARD-konkurrencen i München, J.S. Bach-konkurrencen i Leipzig og Prager Frühling – startede hans internationale koncertkarriere. Han optræder regelmæssigt i mange betydningsfulde kirker og koncertsale og har optrådt med flere velanskrevne orkestre.

Udover produktioner og koncertoptagelser for forskellige tyske og udenlandske radio- og fjernsynsstationer har han indspillet en del CD’er. Han afholder mange mesterkurser, virker som jurymedlem ved internationale konkurrencer og fungerer som ekspert ved orgelrestaurerings- og nybygningsprojekter.

MEDVIRKENDE
Orgelstuderende fra Det Jyske Musikkonservatorium

TID OG STED
Symfonisk Sal, Musikhuset Aarhus
15. november 2024 kl. 10.00

Publikumsadgang: Information følger

BILLETTER
Information følger