8/11 2020: Colin Andrews

Oplev den engelske organist og Messiaen-ekspert Colin Andrews.

Den engelske organist Colin Andrews begyndte at studere orgel som 16-årig på Royal Academy of Music i London og videreuddannede sig i Genève, Schweiz. Colin Andrews har vundet mange priser; blandt andet var han prisvinder ved både Dublin og International International Organ Competitions i 1980 og i 1982.

Colin Andrews har givet solokoncerter over hele verden og har optrådt på en række af verdens mest prestigefyldte spillesteder, herunder Royal Festival Hall i London, King’s College i Cambridge, Suntory Hall i Tokyo, Hong Kong kulturcenter, Moskva-konservatoriet, Notre Dame-katedralen i Paris og desuden i førende koncertsale og katedraler i Taiwan, Sydamerika, Island, Finland, Australien, Thailand, Singapore, Sydkorea, Sydafrika og det meste af Øst- og Vesteuropa.

I efteråret 2005 tiltrådte han som underviser på universitetet i East Carolina, USA, og siden 2009 har Colin Andrews været adjungeret professor i musik ved Indiana University, og han er også musikansvarlig ved First Presbyterian Church, Columbus, Indiana.

For nylig blev Colin Andrews udnævnt til “Membre d’Honneur” af “Association Grand Orgue Trinite Messiaen” baseret på sit virke i l’Eglise de la Sainte Trinite i Paris, hvor Messiaen var organist i 61 år. Denne ære er en anerkendelse af Mr. Andrews ‘arbejde med Messiaens orgelværker. Colin Andrews er en af ​​kun fire organister i verden, der har indspillet de komplette orgelværker af Messiaen.

 

PROGRAM
Program følger

TID OG STED
Søndag 8. november 2020 kl. 16.00
Symfonisk Sal, Musikhuset Aarhus
Thomas Jensens Allé 2
8000 Aarhus

MEDVIRKENDE
Colin Andrews

BILLETTER
Information følger