16/11 2024 Martin Sander i Aarhus Domkirke

OM SOLISTEN

Martin Sander er ansat som professor i orgel ved Hochschule für Musik und Theater i München og udøver endvidere de samme funktioner ved konservatoriet i Basel. Førhen har han undervist ved Kirchenmusik-Hochschule i Heidelberg og på konservatorierne i Detmold og Frankfurt/Main.

Han har studeret ved Ulrich Bremsteller, Harald Vogel, Luigi Ferdinanso Tagliavini, Floor Peeters, Roland Götz og Edgar Krapp.

Samtidig med sine musikalske studier opnåede han doktorgraden i fysisk kemi ved universitetet i Göttingen. Efter at han vandt adskillige store orgelkonkurrencer – bl.a. Mendelssohn-konkurrencen i Berlin, ARD-konkurrencen i München, J.S. Bach-konkurrencen i Leipzig og Prager Frühling – startede hans internationale koncertkarriere. Han optræder regelmæssigt i mange betydningsfulde kirker og koncertsale og har optrådt med flere velanskrevne orkestre.

Udover produktioner og koncertoptagelser for forskellige tyske og udenlandske radio- og fjernsynsstationer har han indspillet en del CD’er. Han afholder mange mesterkurser, virker som jurymedlem ved internationale konkurrencer og fungerer som ekspert ved orgelrestaurerings- og nybygningsprojekter.

PROGRAM
Information følger

TID OG STED
Lørdag 16. november 2024 kl. 17.00
Aarhus Domkirke
Store Torv
8000 Aarhus C

MEDVIRKENDE
Martin Sander

BILLETTER
Information følger